Selficor: zelf samen beter worden

U bent...
..hartpatiënt, en gaat af en toe naar uw arts of hartverpleegkundige. Die meet uw bloeddruk, stelt uw medicijngebruik bij en geeft advies over eten en drinken. Die aanwijzingen volgt u tot uw volgende bezoek.

Dat volgende bezoek kan wel een jaar later zijn. Veel patiënten willen echter ook tussendoor iets veranderen aan voeding en medicijnen. 's Winters doet uw lichaam dik gekleed immers anders dan in de zomer. Dikke enkels, benauwd op de borst - ook dan is tussentijds advies welkom. 

Zelf & Thuis
Zo'n hartverpleegkundige zou u eigenlijk liefst in huis willen hebben...of in de computer. En dat is precies wat Selficor beoogt: ook zelf thuis uw hartaandoening kunnen managen.
Zelf, maar niet altijd alleen: uw arts of verpleegkundige blijft uw coach.

Met Selficor
Kleine sensoren meten uw hartslag, bloeddruk en meer. Via uw computer krijgt u breed advies, ook over voeding en inspanning.
U oordeelt of dat advies bij uw omstandigheden past - een sportadvies als u juist op reis wilt, lukt natuurlijk niet - en u geeft invulling aan het advies.
Uw virtuele zorgverlener leert uw wensen kennen, en past zich aan u aan.

En aandacht voor uw zorg
Privacy gegarandeerd: uw medische gegevens blijven binnen uw computer.
Desgewenst koppelt u uw Selficorgegevens door naar uw zorgverlener als u extra advies wilt. Zo houdt u zélf de regie. En zo blijft uw zorg ook mensenwerk.

Wilt u ook de Selficor ook?
Klik hier en schrijf wat de Selficor voor u kan betekenen.
[Met schuilnaam reageren kan ook: kies Naam / URL, en laat veld 'URL' leeg.]

1 opmerking:

  1. Het lijkt me een hele mooie manier om je gezondheid zelf te kunnen monitoren. Als hartpatiënt heb je toch momenten of periodes dat het wat minder gaat, en de Selficor kan dan een geruststelling zijn of juist aangeven dat het goed is om contact op te nemen met een arts. Zelf zou ik niet zo snel zonder overleg met een arts m'n medicijngebruik aanpassen.

    BeantwoordenVerwijderen